Planet Sport

  Prilikom preuzimanja pošiljke molimo Vas da u prisustvu kurira proverite svoj paket. Ukoliko na njemu ima vidljivih oštećenja (pocepani delovi i ugnječenje) paket ne bi trebalo da preuzmete. U ovom slučaju molimo Vas da nas kontaktirate telefonom na broj 063/599-002 .  U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem postupanju.

  Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da nas, najkasnije u roku od 24h od trenutka prijema pošiljke, kontaktirate putem mejla info@planetsport.rs ili pozivom na broj 063/599-002.

  Ukoliko se na kupljenom proizvodu pojave neusaglašenosti u smislu odredbi Zakona o zaštiti potrošača, molimo Vas da nas kontaktirate putem mejla info@planetsport.rs ili pozivom na broj 063/599-002 .

  Molimo Vas da pripremite sledeće podatke:

  • Broj Vašeg računa-otpremnice;
  • Šifru artikla i veličinu koju želite da reklamirate;
  • Opis problema koji imate.


  U najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 8 dana od dana prijema reklamacije pisanim putem ili elektronskim, odgovorićemo Vam na izjavljenu reklamaciju i obavestićemo Vas o daljem postupanju. Rok za rešavanje reklamacije je 15 dana od trenutka podnošenja iste.

  • Zvaničan Pravilnik o reklamaciji potrošača za robu kupljenu putem internet prodavnice možete pronaći ovde.
  • Reklamacioni list možete preuzeti ovde.


  U slučaju vraćanja robe kupcu koji je prethodno robu platio kuriru tj. pouzećem, troškove vraćanja robe ne snosi Planet Sport, već trošak pada na teret kupca.

   

  U slučaju bilo kakvih pitanja možete nam se obratiti putem e-mail adrese: info@planetsport.rs ili pozivom na broj telefona: 063/599-002.

   

   

  Planet Sport © 2024. Sva prava zadržana. - Izrada internet prodavnice - Selltico.