Planet Sport

  Povraćaj sredstava

  U slučaju odustanka od ugovora, potrošač ima pravo na povraćaj novca ili na zamenu za drugi proizvod. Cena proizvoda se kupcu vraća po prijemu proizvoda. Trgovac je dužan da potrošaču bez odlaganja vrati iznos koji je potrošač platio po osnovu ugovora, a najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema izjave o odustanku, a nakon prijema proizvoda. Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal. Potrebni podaci za povraćaj sredstava su: broj otpremnice i broj tekućeg računa na koji želite da sredstva budu vraćena. Novac nije moguće slati u gotovini kurirskom službom. Možete nas kontaktirati putem mejla info@planetsport.rs ili pozivom na broj 063/599-002.

  Obrazac o odustanku od ugovora možete preuzeti ovde.

  U slučaju vraćanja robe ili povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno izvršio plaćanje nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Planet Sport je u obavezi da povraćaj izvrši isključivo putem VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja. To znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

  Zamena veličine i zamena artikla za drugi

  Rok za zamenu veličine artikla ili zamene za drugi je 14 dana od trenutka podnošenja zahteva od strane kupca, a nakon prijema proizvoda. Direktne troškove zamene robe snosi potrošač, izuzev u slučajevima kada potrošač od trgovca dobije neispravan ili pogrešan proizvod. Ukoliko ste nakon prijema porudžbine, probali artikal i utvrdili da Vam veličina ne odgovara isti je moguće zameniti dostavom broja otpremnice, šifre artikla i dobijene veličine, veličine za koju želite zamenu. Artikal je moguće zameniti i za neki drugi, a u tom slučaju potrebni podaci su: šifra otpremnice, šifra i veličina artikla koji menjate, šifra i veličina artikla za koji želite zamenu. Možete nas kontaktirati putem mejla info@planetsport.rs ili pozivom na broj 063/599-002.

  Poručeni artikal, bez prethodnog kontakta i dogovora sa operaterima putem mail-a na adresu: info@planetsport.rs ili pozivom na broj 063/599-002,  ne možete samoinicijativno menjati/zahtevati novac ili slati na adrese koje su navedene na računu/otpremnici.
  Svaki takav paket biće vraćen pošiljaocu o trošku pošiljaoca.

   

  U slučaju bilo kakvih pitanja možete nam se obratiti putem e-mail adrese: info@planetsport.rs ili pozivom na broj telefona: 063/599-002.

   

   

   

  Planet Sport © 2024. Sva prava zadržana. - Izrada internet prodavnice - Selltico.