Planet Sport

  Nakon evidentiranja porudžbine, vaša porudžbina ulazi u proces obrade u kome se utvrđuje da li je traženi proizvod dostupan. Nakon obrade porudžbine, na vašu e-mail adresu stići će obaveštenje o statusu porudžbine. Naručeni proizvodi dostavljaju se na adresu kupca. 
  Roba se dostavlja na području cele Srbije. Period obrade porudžbine je najčešće 2-3 radna dana. Porudžbine kreirane petkom i vikendom će kurirska služba preuzimati tek naredne nedelje.

  Kurirska služba pošiljke donosi na adresu za isporuku radnim danima u periodu od 8-16h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku.

  Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite putem e-mail adrese: info@planetsport.rs ili pozivom na broj telefona: 063/599-002.

  Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko vas kurir ne pronađe na adresi, da vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbine i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka nam se vraća.

  Regularna isporuka je besplatna za sve porudžbine iznad 2000 RSD.

  Za porudžbine ispod 2000 RSD trošak isporuke je 360 RSD i biće iskazan na računu. 

  Potvrdom porudžbine, klikom na dugme potvrda porudžbine, saglasni ste sa uslovima isporuke.

   

  U slučaju bilo kakvih pitanja možete nam se obratiti putem e-mail adrese: info@planetsport.rs ili pozivom na broj telefona: 063/599-002.

  Planet Sport © 2024. Sva prava zadržana. - Izrada internet prodavnice - Selltico.